За компанията

Home / За компанията

ЗА ЕДНО ЕВРО

“ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД такси е сред лидерите в София

“ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД е основана през 1999г. и има над 16-годишен опит в предлагането на таксиметрови услуги в София.
Фирмата оперира с нов и модерен автопарк с над 600 автомобили, които се грижат за бързото, удобно и достъпно обслужване. Автомобилите са от марките Fiat Cubo, Hyundai Accent, Hyundai Atos, Dacia Logan, Chevrolet Aveo, Chevrolet Kalos, Skoda Octavia, Skoda Fabia, KIA Cee’d, KIA Picanto и KIA Cerato, съобразени с изискванията на Министерството на транспорта. Част от тях са собственост на дружеството, останалата част са външни автомобили, за които фирмата има сключени франчайз договори с еднолични търговци и търговски дружества – ООД и ЕООД.
“ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД разполага с отдел „Инспектори”, който осъществява контрол на таксиметровата дейност, като приема оплаквания и предложения от клиенти, проверява и следи за доброто техническо състояние и външен вид на автомобилите. Постоянно се осъществява обратна връзка с клиентите за качественото изпълнение на таксиметровите услуги. Фирмата разполага още с вътрешна система за контрол, която дава информация за местоположението на шофьорите и подадените заявки в реално време.
Компанията е снабдена с модерна уеб-базирана диспечерска система. Таксиметровите автомобили са оборудвани с таблети и GPS система, които помагат за бързото и навременно изпълнение на поръчките за таксиметров превоз. Клиентите могат да заявят изпращане на таксиметров автомобил във фиксирани дата и час. Заявките на услугата могат да бъдат направени от стационарен телефон или от фиксирани номера на мобилните оператори Мтел и Теленор с обратно известяване чрез SMS.

Транспортно обслужване за корпоративни клиенти

От 2003г. “ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД предлага услуга за таксиметров превоз чрез сключване на договор и заплащане с ваучери за корпоративните си клиенти. Корпоративни клиенти на фирмата са големи български фирми, представителства и филиали на международни компании с офиси в гр. София, част от които са Теленор България, Мобилтел ЕАД, Чезразпределение България, Нет ФМ, Евробет, Сикуест Маркет Рисърч енд Консултинг, Феър Плей Пропъртис Мениджмънт, Ам Ам БГ и много други. За повече информация, се свържете с нашия офис!
От 2016г. “ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД ребрандира обслужващите си автомобили, като наред с това добави два удобни телефони за поръчка – 02/80 700 и 1 80 700 за абонати на всички мобилни оператори. Новият бранд отразява амбициите на компанията да бъде иновативна и в услуга на клиента. С новата визия бяха въведени редица технологични подобрения на таксиметровата услуга като официален уебсайт с възможност за изпращане на заявки онлайн в реално време, уеб-базирана диспечерска система, даваща информация на водачите за най-краткия маршрут и пътната обстановка, подробна история на клиентските заявки и сигнали, и др.
За поръчки: (02) 80 700 или на вече познатия (02) 9 622 226. Поръчай сега и онлайн!