Поръчай такси

Home / Поръчай такси

Поръчай такси в София! Такси на 80 700

“ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД разполага с над 600 модерни автомобили и обслужва клиенти в рамките на град София. Поръчай своето такси онлайн на уебсайта ни или на телефон 02 80 700 .

ЗА ЕДНО ЕВРО ООД

“ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД следва актуалните тенденции в предлагането на таксиметрови услуги в София. Компанията въведе модерна диспечерска система, която информира шофьорите на таксиметрови автомобили за пътната обстановка в столицата и посочва най-краткия маршрут до избрания адрес. Служители на диспечерския ни център посочват адресите върху виртуална карта, която гарантира за точното им локализиране и елиминира случаите на “неоткрити адреси”. Очаква се и разработката на потребителско приложение!

 

От 1 януари 2016г. компанията ребрандира всичките си автомобили. Новото лого е Вашата гаранция за сигурност в избора Ви на таксиметров превоз. Може да го разпознаете, като откриете новия телефон за поръчки /80 700/ на него, както и съчетанието на “taxi” и “1€”в “tax1€”. Препоръчваме Ви да се запознаете с новото лого, което ще откриете на страниците на нашия уебсайт. Автопаркът включва автомобили с марките Hyundai, Fiat, Chevrolet, Skoda и др, съобразени с изискванията на Министерството на транспорта.

 

Поръчки с фиксиран час

Диспечерският ни център работи 24ч в денонощието, за да отговаря на Вашите заявки и въпроси. Вече е възможно да правите заявки за превоз и с фиксирани дата и час. Този тип поръчки се осъществява по телефон и е удобен за офиси и предприятия с фиксирано работно време в София. Фирмената политика е ориентирана изключително в услуга на клиента.

 

Такси “ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД предлага преференциални цени при сключване на корпоративни договори за транспортно обслужване. Повече информация за преференциалните ни условия може да научите на посочените телефони в контакти.

 

Таксиметровата фирма интегрира нови правила на обслужване, които ще гарантират качеството и комфорта на Вашето пътуване. Още новини за компанията може да прочетете в раздел новини.

 

Поръчайте такси бързо, лесно и достъпно през онлайн формата за поръчки! Заявката Ви ще бъде обработена веднага и наш диспечер ще се свърже с Вас!

 

Такси в София