ЗА ПРОМЕНИТЕ В “ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД

Home / ЗА ПРОМЕНИТЕ В “ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД

Уважаеми клиенти,
 
Уведомяваме ви, че от 1 януари всички официални автомобили на нашата компания са с ново лого, което може да видите в тази публикация. Новото ни лого е създадено с цел да ни отличи от имитаторите, но и да покаже стремежа ни да се развиваме и да отговаряме на вашите нужди и очаквания за бързи, удобни и достъпни таксиметрови услуги.

 

1euro

През последните месеци екипът ни беше ангажиран с внедряването на модерна диспечерска система, която е разработена по последни технологии, ползвани още от интернет гиганти като Google и Facebook. Новата система за поръчки ще подава информация на нашите шофьори за пътната обстановка в София, за да се избягват натоварените зони, както и за най-краткия маршрут до избрания от вас адрес.

 

Добавихме два удобни телефонни номера за поръчка: (02) 80 700 и 1 80 700 за абонати на всички мобилни оператори, като за ваше улеснение ще оставим да функционира и старият (02) 9 622 226. На тази интернет страница скоро ще откриете възможност за онлайн поръчки в реално време, които ще се случват само с няколко клика на Вашето електронно устройство!

 

Надяваме се, че с осъществените промени ще върнем усмивките на лицата ви и ще направим ползването на таксиметровите ни услуги комфортно и приятно! Ценим изключително вашата обратна връзка, затова не се колебайте да се свържете с нас! Благодарим ви, че сме заедно вече над 16 години!

 

 

Успех и щастие през новата 2016г!

Екипът на “ЗА ЕДНО ЕВРО” ООД